Termeni și condiții

INTRODUCERE

Site de prezentare cu informatii despre urmatoarele servicii: Folii geamuri auto si cladiri, colantari, reparatii parbrize, reconditionare faruri.

CONTINUT SITE

www.lukcustoms.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Fotografiiile au caracter informativ si pot contine rareori inadvertente cum ar fi: nuanta culorii produselor din poze poate fi diferita decat cea reala, la fel dimensiunile sau modelele desenate pe produse. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

COPYRIGHT

Toate informatiile pe care le contine site-ul www.lukcustoms.ro, sunt proprietate a companiei CUSTOMS LUK SRL  Folosirea sub orice forma si in orice scop a materialelor publicate pe site, fara acordul CUSTOMS LUK SRL  se pedepseste conform legilor in vigoare.

FRAUDA

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.lukcustoms.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor www.lukcustoms.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

LITIGII

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

INCHEIEREA ACORDULUI

CUSTOMS LUK SRL  isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorilor. De asemenea, compania isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. La limita, CUSTOMS LUK SRL  isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.